Här kommer del fyra av rundturen i ”pysselrummet”. Har du missat de tidigare delarna så finner du dem här, här och här. I det här inlägget tänkte jag visa min pysselförvaring med stängda dörrar och lådor.

Vi börjar med IVAR-väggen som består av två djupa skåp som står direkt på golvet. Tanken var att skruva upp dem på väggen för att få lite luft under men skåpen blev alldeles för tunga för att väggen skulle palla med det. Tänker att jag ska försöka hitta några ben att ställa dem på istället…

Ivar Pysselförvaring

Att de står på golvet är ändå lite tacksamt för det ger bra med yta på ovansidan istället. Här trängs just nu kartonger med pysselmaterial i tillsammans med lite piff. Känner jag mig själv rätt så kommer den här ytan förmodligen tyvärr bli en plats där jag dumpar saker som jag inte orkar sortera in i skåp… Men jag får väl vara glad så länge jag lyckas hålla det något så när tomt.

Ivar skåp

Innanför dörrarna trängs diverse pysselmaterial med sprayfärger och målar färger. Vet inte om jag ska behålla skåpen trärena eller om jag ska måla dem. Det får tiden utvisa.

I rummet finns också två mindre byråer där jag har lyckats pressa in nästan alla tyger jag äger. Okej, jag har en kappsäck med tyg också som jag inte fick plats med i lådorna. Den uppmärksamme kanske ser att jag har samma piff på IVARskåpet som på byrån, det beror bara på att bilderna inte är tagna vid samma tidpunkt och jag har lite svårt för att bestämma mig vad som ska stå var.

byrå

Den andra byrån som också är full med tyg, saknar en lådknopp. Jag tänkte byta ut knopparna på byrån men har inte kommit mig för och funderar på att eventuellt måla denna byrå innan jag byter knoppar. Funderar också på vad jag ska göra med väggen bakom. Ska jag sätta hyllor för att förvara på eller ska jag göra en liten tavelvägg?

Byrå

tapetrester

Och som ni ser på bilden ovan så har jag försökt gömma lite prylar i ett hörn, men inte lyckats så bra. Det är med andra ord lite sortering och effektivisering som återstår bland alla prylarna som ryms i rummet. Till hösten, när jag förhoppningsvis har lyckats sortera allt och det går att öppna skåpdörrar utan att prylar ramlar ut kanske ni får se hur insidan av skåpen ser ut! 🙂

Trots att jag skulle behöva ännu mer pysselförvaring så är jag ändå nöjd med att ha lyckats pressa in så mycket prylar i ett och samma rum utan att det syns allt för mycket. Som sagt, det återstår lite arbete med sortering men nu kan man ju arbeta här inne och nästan hitta allt man söker efter!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.