För väldigt länge sedan påbörjade jag den här stickningen. Den fick namnet ”en stickning utan plan” och jag stickade resårstickning helt utan några krav på vad det skulle bli.

Stickning filt restgarn

I september i fjol konstaterade jag att stickningen numera hade en plan och planen var att det skulle bli en filt. Och vet ni, filten har blivit klar, eller garnet tog slut så jag deklarerade filten som färdig. Det var visserligen en tid sedan den blev klar men nu ska du få se resultatet.

Stickad filt

Jag har stickat i restgarner av Incawool, ett garn som jag totalt förälskat mig i, och stickor storlek 5 tror jag. Garnet tog som sagt slut och filten blev inte helt perfekt. Men vad gör det? Den är mjuk och go och kommer att värma gott i en barnvagn eller liknande.

Stickad filt

Jag har stickat två längder som jag sedan har virkat ihop för att få bredden. Hade dock behövt liiiite mer garn för att få längderna lika långa. Men jag ville inte skarva med ett annat garn så nu får det vara så här! Skönt att kunna lägga ännu ett pågående projekt till färdighögen. Då är det väl tillåtet att börja på något nytt va?! 🙂

Stickning filt

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.