Jag gjorde det! Jag färdigställde strumpstickningen och resultatet blev ett par sockar som passade till tonåringens fötter! Jag är på riktigt överlycklig!

Stickade sockar

Det blev däremot inte världens snyggaste strumpor kan jag erkänna, känner mig lite lurad av mig själv. För när jag fotade bilderna till blogginlägget jag skrev när jag stickade skaften så såg jag framför mig ett par nätta, vackra, lila strumpor. Men, ja det vackra garnet tog slut liksom.

Sticka sockar

Så jag letade fram ett garn i ungefär samma storlek och material som det vackra garnet, men det tog också slut. Och då fick jag leta efter ett annat liknande garn, men det blev gult… Känner att det ändå var tur att jag stickade båda sockorna samtidigt, då kunde jag lägga in färgbytena vid ungefär samma ställe på sockorna.

Stickade sockor

Jag tvingade tonåringen att prova sockorna, de var inte de snyggaste hon hade sett sa hon. Men de duger att använda när ingen ser eller när fötterna är gömda i höga stövlar! Och så är det ull i dem, så förhoppningsvis ska de värma lite!

Och hunden, hon var ungefär lika nöjd som tonåringen över att det skulle fotas också…

Stickade strumpor

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.