Det bara blev så att jag fick en snilleblixt på att jag ville prova sticka med det grova bomullsgarnet jag hittade i min garngömma. Och plötsligt sitter jag med ännu ett pågående projekt i handen, fast jag nyss har sagt att jag biter ihop och håller mig till mina principer.

Mitt nya projekt är nämligen alldeles utmärkt att kombinera med den sista virkningen av filten. Eftersom att det grova garnet är så tungt att sticka med så behöver jag pausa för att låta pekfingret vila ett par dagar och undvika att jag får blåmärken i händerna(!). Och kombinationen av att jag måste pausa stickningen och då kan plocka upp (den just nu inte så roliga) virkningen istället fungerar perfekt i tv-soffan om kvällarna.

stickprojekt

Trots att det grova garnet är lite tungt att sticka med så räknar jag med med att det här stickprojektet snabbt är avslutat och förhoppningsvis blir resultatet (ännu) en liten filt. Jag har tre av fem nystan kvar att använda och om jag lyckas undvika blåmärken i händerna så kanske snart är färdig.

sticka filt

Jag använder Svarta Fårets garn Home Sweet Home och jag stickar på rundstickor i stl 8 (tror jag).

Spara

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.