Egentligen ville jag sticka eller tova mig ett par tofflor, men det har liksom aldrig blivit av. Så till slut köpte jag mig ett par billiga ulltofflor att värma fötterna med på kyliga golv. Men jag tyckte att de var lite småtråkiga och ville sätta min egen prägel på dem, plus att jag var sugen på att testa det här med att brodera.

Enkel brodyr på toffla

Är lite osäker på om man verkligen kan kalla det för brodyr men jag använde i alla fall broderigarn och en nål när jag sydde fast en liten blomkvist på mina nya tofflor. Och som med det mesta jag provar på för första gången så vill jag göra mer. Tofflorna får anses färdiga med den lilla blomkvisten men jag vill brodera mer. Eller klottra på något med nål och tråd, om det är det jag egentligen gör?

Ulltofflor med brodyr

Hur som helst så var det väldigt enkelt att få till denna enkla kvist, några nålstick i fingrarna kom på köpet men jag blev nöjd med det enkla resultatet. Och tofflorna funkar finfint även om de var köpes, tills dess att jag nött ut dem kanske jag har hunnit göra mig mina egna?

Brodera på tofflor

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.