Förra veckan letade jag fram lite broderigarner från mina gömmor. Har en idé jag vill testa framöver som innefattar att jag behöver lära mig knyta vänskapsarmband. Och broderigarner tänkte jag kunde vara perfekta att använda för att träna på att knyta de där armbanden.

Minns att vi knöt vänskapsarmband på löpande band någon gång i mellanstadiet, men jag blev tvungen att fräscha upp minnet rejält för jag minns inte alls hur man gjorde.

Vänskapsarmband

Och det visade sig att förutom att det är ganska tidskrävande att knyta dessa vänskapsknutar också är rätt så beroendeframkallande. Speciellt när man tränar och vill bli bättre och bättre hela tiden. Resultatet lär bli att jag snart har drivor med vänskapsarmband.

Vänskapsarmband

Och eftersom att jag inte behöver särskilt många armband så började jag knyta kring nyckelringar istället, tänker att det kan bli vänskapsnyckelband… Kan ju vara bra att ha många nyckelband någon gång i framtiden!?!

Vänskapsarmband

En sån där pappersklämma som på bilden ovan är perfekt att klämma fast trådarna i när man ska knyta. Man kan ha flera knytningar igång samtidigt om man av någon anledning har lust till det. Jag gissar att jag var ivrig att testa en annan färgkombination och därför satte igång med nästa innan den förra var klar.

Blir du sugen på att knyta vänskapsarmband så finns en bra beskrivning på hur man knyter här.

Jag ska fortsätta att träna på att knyta, för jag märker att man blir bättre och bättre på att få knutarna snygga. Sen ska jag ta tag i det där projektet som var ursprungsanledningen till att jag började knyta överhuvudtaget!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.