Det har gått över en månad sedan jag deklarerade att jag var tillbaka i en skapar period. Och det är jag, jag skapar mer än på väldigt länge och spenderar massvis med timmar där uppe i pysselrummet. Men det där pysselrummet, där är det kreativ kaos och lusten att fota och blogga om det jag skapat försvinner när det ser ut som ett bombnedslag i varje hörn. Och så har jag nog varit lite uppslukad av att vara kreativ. Det är vid symaskinen jag spenderat den mesta tiden sedan sist, det är nämligen den enda platsen i rummet som inte är genomstökig…

Sy med symaskin

Jag har kommit fram till att jag behöver rensa bland alla de saker som finns i pysselrummet. Alla skåpar och lådor är överfulla och högarna hopar sig på varje ledig bänk eller golvyta. Som den samlare jag är så har jag väldigt svårt att slänga eller göra mig av med sådant jag tänker kommer att komma till användning senare men nu är det nog dags.

Secondhandtyger

Och slänga är väl kanske inte mitt förstahandsval så jag tänkte försöka sälja istället. Både pysselmaterial & färdiga alster som inte kommit till användning. Osäkert dock om det finns någon som vill köpa men jag måste göra ett försök innan det åker till återvinningen tänker jag.

Sedan flera år tillbaka har jag en webbutik som mest bara ligger där ute i cyberspace utan att uppdateras eller ha särskilt många besökare. Jag kommer att lägga upp en del av det jag skapat där och pysselmaterialet får jag fundera över hur jag ska göra med när jag beslutat mig för vad jag kan tänka mig att skiljas från…

Nåldyna

Och jag har faktiskt fotat lite av det som har hänt under den senaste tiden, så det kommer några inlägg här framöver. Dessutom har jag en ny stickning på gång efter att jag äntligen färdigställt den andra stickade mössan som jag skrev om här... Sen längtar jag efter luft & fria ytor i pysselrummet så att jag kan fortsätta skapa alla de idéer jag har liggandes på lager!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.