Äntligen är jag igång. Mitt före detta kontor ska bli till pysselrum och den senaste tiden har rummet varit ett enda stort kaos. Det är det fortfarande i och för sig men jag är ett steg närmare ordning och reda.

Tapetsering före

I lördags tog jag äntligen tag i det projekt jag i tanken startade redan för tre år sedan. Men eftersom att jag har så sjukt mycket prylar i rummet så blir ”renoveringen” i etapper. Först ut är ena halvan av rummet. Där har jag efter mycket om och men fått upp nya tapeter på väggarna.

Tapetsering pågår

Det blir vitt, enkelt & enfärgat. Mest för att jag tänkt sätta någon typ av förvaringslösning på väggarna så att lägga pengar på en snygg tapet kändes lite onödigt.

Om ni följer mig på Instagram kunde ni i helgen se i min story hur röran i andra halvan av rummet ser ut. Den röran ska nu flyttas till den nytapetserade delen av rummet och jag hoppas att jag får upp nya tapeter i den andra halvan under påsken, senast.

Tapetsering pågår

Sedan återstår att välja förvaringslösningar. Jag har sneglat på IKEA’s IVAR som jag tror skulle funka även fast rummet har snedtak. Men sen har jag även tittat lite på Elfa’s förvaringslösning. Det lutar åt IKEA och jag hoppas att jag ska få plats med allt mitt material.

Förhoppningsvis så dröjer det inte jättelänge innan jag kan visa er det färdiga resultatet!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.