Jag är inte världens bästa bloggare just nu. Den usla ursäkten är att min dator verkligen inte är samarbetsvillig och tiden inte riktigt räcker till att bråka med den. En annan ursäkt är att jag spenderar den fritid jag har med att få i ordning i pysselrummet.

Pysselrum

Rummet blev färdigtapetserat under påsken och veckan efter påsk gjorde jag ett IKEA-besök för att inhandla förvaringslösning. När man har 22 mil till närmsta varuhus så vill det ju till att man har planerat sina inköp noga om man ska få med alla saker hem. Det hade inte jag, planerat noga alltså. Så jag har fått efterbeställa några delar som glömdes och några delar som inte fick plats i bilen på vägen hem.

Misstaget med att jag inte fått med mig alla saker hem visade sig när jag skruvat upp nästan allt på väggen. Strax innan det insåg jag också att jag glömt ta hänsyn till en ventil på väggen när jag noga skrev upp alla väggars mått på en lapp innan jag åkte till IKEA.

pysselrum

Men jag har börjat försöka organisera min röra bland pysselsakerna och när jag sitter där och sorterar så får jag massa med idéer som jag vill sätta igång med direkt. Tills jag inser att jag behöver få lite yta jag kan arbeta på och inte bara en massa kartonger. Så jag får helt enkelt fortsätta sortera och packa upp prylar tills dess att det finns plats att pyssla på.

Och tills dess att delarna jag beställt har kommit så roar jag mig också med att skapa förvaring till diverse prylar.

pysselrum

Förhoppningsvis dröjer det inte jättelänge innan jag kan visa er det färdiga resultatet och sätta igång med att pyssla igen!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.