Hallå i stugorna, nu är jag tillbaka från en välbehövlig sommarpaus!

Hur har er sommar varit? Varm, klibbig & alldeles underbar? Jag var inte alls förberedd på den otroligt varma sommaren vi fick och alla (nästan) mina planer gick i kras när jag försökte fånga varje solig dag eftersom att man aldrig visste hur länge solen tänkt att stanna.

Men visst har jag hunnit med att vara kreativ också, kanske inte riktigt lika mycket som planen först var men när man har fångat tillräckligt många soliga dagar så börjar kreativiteten ändå krypa under skinnet till slut.

Sticka utomhus

Lite stickning i skuggan har jag hunnit med. En hel del inspirationsscrollande på Pinterest har det blivit. Jag har också hunnit med att börja förbereda en massa saker jag vill pyssla under hösten. Både som planer i huvudet och genom händerna när jag påbörjat stommen till några kommande projekt.

Kottar

Jag har påbörjat en del pyssel både här och där men inget av det jag nämnde innan jag gick på sommarpaus är helt färdigt ännu. Ja, när jag tänker tillbaka så har jag nog ändå hunnit med både det ena och det andra trots den stekande värmen. Resultaten kommer löpande under hösten här på bloggen.

I mitt kreativa ”pysselrum” har jag knappt spenderat en minut. Jag som sett framemot att kunna spendera sommarens regniga dagar framför symaskinen fick helt enkelt lämna tanken om att ens kunna vistas i samma rum som symaskinen. Där uppe under plåttaket med eftermiddagssolen gassande genom fönsterna blir det nämligen olidligt varmt om sommaren. Och när det är 30 grader i skuggan utomhus hjälper det liksom inte att öppna dörren i solväggen för att släppa in kylan. Istället får jag hoppas att jag kan spendera några fina kvällar där uppe nu när hösten kryper in.

Jag är redo att kicka igång andra delen av 2018 och jag hoppas ni vill följa med!

DIYblogg

2 Comments

 1. Annika 13 augusti, 2018 at 6:51 e m

  Välkommen tillbaka!
  Och oh ja, det har varit en väldigt varm sommar, såg också fram emot o fly regnet till kreativa mysstunder, men det får helt enkelt bli i höst istället!

  Reply
  1. Diagnos:Kreativ 15 augusti, 2018 at 8:40 e m

   Tack! Ja vi får hålla tummarna för hösten! 🙂

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.