Om du är en trogen bloggläsare som läser här regelbundet så har du säkert läst i något inlägg att jag har ”fler idéer på lut” och att jag ska visa dem vid ett senare tillfälle. Well, oftast har jag idéer på lut och har startat ett projekt som jag tänker dela med mig av men någonstans tar orken & inspirationen slut och projektet blir aldrig helt klart.

lufttorkande lera fat

Eller så kan det också vara så att jag genomför min idé men den helt enkelt inte blir så bra som jag tänkt och därför kommer den heller aldrig ut i ”rampljuset”. Idag tänkte jag dela med mig av några sådana exempel.

Vi börjar med att gå tillbaka till februari månad. Det var då jag vävde med pärlor i en period och hade stora planer för fler projekt. Längst ned i det här inlägget skriver jag att jag kommer att återkomma i ämnet. Jag återkommer visserligen i ämnet ett par veckor senare men det var inte det jag syftade på.

Jag hade nämligen stora planer på att göra en lampskräm av vävda pärlor. Och påbörjade arbetet så stort. Sedan blev det lite platt fall. Så här ser arbetet ut just nu, ungefär en fjärdedel av arbetet är gjort, och jag har ingen lust att fortsätta alls!

väva med pärlor

Ett annat exempel är det här inlägget, där jag skriver att jag ska visa mer av vad jag gjort i lufttorkande lera. Jag visar visserligen upp den lilla sticklingskrukan i inlägget men ni får aldrig se den andra krukan, som blev allt annat än snygg, och fatet av lufttorkande lera hade jag planer på att snygga till med lite färg eller en läderdetalj. Vilket aldrig blev av och därav kom det aldrig något mer inlägg om lufttorkande lera under det året.

lufttorkande lera

Det tredje pysslet som aldrig ens har blivit omnämnt på bloggen är dessa två burkar med jutesnöre. Den ena där jutesnöret är lindat runt en avklippt schampoflaska och den andra runt en plåtburk. Jag blev inte alls nöjd med resultatet och på den gråa lyckades jag inte ens dölja kanten av plasten. Det blev inte som jag hade tänkt mig helt enkelt och därför hade jag ingen lust att visa upp dem.

Till nästa år ska jag försöka att inte lova sådant jag inte kan hålla och jag ska bli bättre på att avsluta mina projekt jag påbörjar, på ett eller annat sätt!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.