Dags att säga adjö till månaden April. Lika bra det, det har inte varit bloggens bästa månad om vi så säger. Utanför bloggen har jag ändå varit rätt så kreativ och jag hoppas att kunna publicera inläggen lite tätare den kommande månaden.

Jag summerar den inläggsfattiga månaden april med nio publicerade inlägg (10 med det här). Vi tar en titt på några av inläggen.

I början av månaden virkade jag bitringar/skallror och funderade lite över det här med att virka till små barn.

Sedan flätade jag i fuskläder när tillgången på näver inte fanns. Faktiskt riktigt roligt, jag hoppas att jag får tillfälle att träna på att fläta mer framöver.

Jag avslöjade också att jag suttit och skapat med lufttorkande lera en hel kväll och lovade att visa resultatet av fler alster senare, något jag inte lyckades publicera under månaden som gick men som förhoppningsvis kommer framöver.

Ett enkelt återbruk av glasburkar som fick färgade knoppar på locken. Jag blev riktigt nöjd med resultatet men kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska ha i burkarna.

I mitten av månaden publicerade jag ett inlägg med en ampel i makramé och om jag ska vara helt ärlig, och det ska jag väl, så är det nog makramé som har upptagit all min lediga tid sedan dess! Kan hända att jag blivit lite lätt besatt…

ampel makramé

Jag har också virkat vidare lite på den där projektet som jag hintat lite om i tidigare månadssammanfattningar men varit lite småhemlig med. Det går sakta framåt men jag har tappat gnistan för projektet och försöker hitta den igen. Lovar att jag ska berätta mer om det snart.

Blickar vi framåt mot månaden maj så kommer den månaden på bloggen att handla bland annat om; makramé, ett par utomhusprojekt (om vädret tillåter) och kanske också några teckningar. Om kvällarna efter jobbet har jag insett att det är riktigt skönt att sätta sig ned med penna och papper för att varva ned en stund. Och vet ni, jag har plockat fram symaskinen (dock inte använt den ännu) så det finns risk att det kommer några enklare syprojekt här också i framtiden.

Spara

Spara

Spara

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.