Det händer att det går åt en eller annan låda med clementiner under julen i det här hushållet. Samlare som jag är så sparar jag alltid den tomma lådan för återbruk. Det har blivit ett gäng genom åren och de flesta agerar förvaring till diverse pysselmaterial i ett av mina pysselskåp.

clementinlådor

Så när årets första låda var tömt slet jag bort nätet och pappersremsorna som satt fast längst sidorna. Sedan gjorde jag lådan lite stadigare genom att limma fast en hård bit av kartong på undersidan. Hela lådan fick sedan sig en inslagning av återbrukat julklappspapper, både på insidan och utsidan.

förvaringslåda

Med hjälp av ännu en hård kartongbit gjorde jag en avskiljare i mitten. Det var inte riktigt tanken från början, i så fall hade jag nog satt julklappspapper även på den.

clementinlåda

Det bästa med dessa clementinlådor är ju att de är staplingsbara, om man inte har för höga prylar i dem vill säga. Tidigare år har jag målat dem på utsidan och en del har jag klätt på insidan med tidningspapper.

Årets skapelse blev en tillfällig förvaring för mina pennor som har en tendens att öka i antal.

clementinlådor

Till min stora glädje så fann jag ett par clementinlådor till när jag rotade runt i skåpen. Tomma och orörda stod de bara där, det kan alltså hända att jag återkommer i ämnet när jag hittat användning för dem!

Spara

Spara

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.