Instagram svämmar över av underbara pappersstjärnor i alla olika former. Jag har inte gjort en enda pappersstjärna i år (ännu). Det här med julpyssel för mig är något jag gärna gör, i mindre skala, närmare julhelgen. Det blir alldeles för mycket jul för mig om jag ska börja julpyssla redan i november. Och jag vet egentligen inte om jag vill kalla det för julpyssla.

DIY Pappersstjärna

I fjol, och året innan, gjorde jag den här pappersstjärnan. Här hittar du min beskrivning på den om du är sugen på att testa. Jag har planer på att göra en pappersstjärna i år också, vet ungefär hur jag vill att den ska se ut det återstår bara att se om jag får ihop det.

För två år sedan gjorde jag ”honeycombs” av gamla pocketböcker. Lite sugen på att göra några fler varianter i år igen… Här hittar du min beskrivning på dessa rara bollar. Och läderkotten nedan, den kommer jag att plocka fram och hänga i granen i år igen, kanske får den sällskap av några fler egengjorda julkulor i år, vi får väl se. Här har jag bloggat om hur jag gjorde läderkotten.

Under taggen #jul har jag samlat alla mina juliga kreationer. Kika in där och låt dig inspireras!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.