Det blir ofta så att jag skapar något, inväntar bättre fotoljus (läs: dagsljus) för att kunna fota bilder till bloggen, och sedan glömmer bort att jag skulle fota och blogga om det jag skapat.

Eller så blir det så att jag fotar bilder och glömmer sedan bort att jag skulle lägga upp på bloggen.

Så är det med den här ampeln. Den knöt jag i slutet av sommaren om jag inte minns fel. Och då kan det i och för sig inte vara dagsljuset jag inväntade för att fota, möjligen inväntade jag att jag skulle hinna putsa de skitiga fönsterna innan jag skulle fota. I vilket fall som helst så har jag äntligen fotat den i dagsljus.

makrameampel

Tycker att det passade ganska bra med den flätade krukan till den här ampeln.

Jag köpte nämligen ett grövre (och hårdare) bomullssnöre i somras som jag ville testa knyta en ampel i. Och amplar kan jag ju tydligen inte få för många av. Det var mycket enklare att knyta i det här än det bomullssnöre jag haft tidigare, som jag hittade i arvegodset från mormor.

makrameampel

Och nu när jag tänker efter så har jag ju faktiskt skapat en väggbonad, också i det här snöret, som jag inte bloggat om. Då var det bara att invänta dagsljus då… vilket skulle kunna dröja ändå till i mars någon gång om vi har riktigt otur! 😉

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.