Under helgen som gick lyckades jag äntligen ta mig en steg ut ur den oinspirerade svackan jag befunnit mig i en tid. Och då blir det ju lite av en ketchup-effekt. Jag vet inte riktigt var jag ska börja med något av allt det jag vill hinna med.

naturmaterial

Jag har insett att jag har ganska tydliga kreativa perioder. Perioder som i vilket material eller vad jag pysslar med. Innan och under sommaren var det väldigt mycket makramé, en makramé-period helt enkelt. Jag har också hunnit med att ha en jeans-period och nu senast har jag haft en period där jag flätat korgar av alla möjliga material.

Men för att inte trötta ut dig som frekvent läser bloggen så försöker jag att sprida ut mina pyssel så att perioderna inte märks så tydligt här på bloggen.

naturmaterial

Sedan en tid tillbaka har jag nog klivit in i en liten period där jag dras till naturmaterial. Trä, kottar, pinnar och läder är sånt som tar upp mina tankar just nu. Och återbruket finns alltid med på ett litet hörn. Fotoramen av drivved som jag gjorde här om veckan var alltså ingen tillfällighet utan snarare startskottet för en naturmaterial-period som kommer att pågå en tid.

pyssla med naturmaterial

Som tur är så har jag hunnit samla på mig en hel del naturmaterial redan för snart är allt gömt under snö här uppe hos oss. Har du också olika kreativa perioder?

Spara

Spara

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.