För väldigt längesedan kom jag över en sån där overheadapparat. Det var på den tiden man kunde använda en sådan för att göra häftiga väggmålningar i barnrum. Eller det var nog i alla fall det som jag hade tänkt använda den till, att göra en väggmålning i barnrummet. Men den kom aldrig till användning och till slut åkte själva overheadapparaten till återvinningen. Stativet som apparaten stod på däremot sparade jag. Och efter att stativet hade skrotat tillräckligt länge i garaget så tog jag äntligent tag i projektet.

Blombord

Stålstativet spraymålades svart och träskivorna målades vita. Jag hade nämligen hittat ett perfekt användningsområde för overheadapparatens stativ. Ett blombord för vintertrötta krukväxter. Så här såg projektet ut innan jag satte igång.

Jag har lite problem att hålla mina krukväxter vid liv om vintern. Elementen som sprutar ut värme torkar ut växterna och jag glömmer vattna. Dessutom så här vid jul så ryms inte alla mina krukväxter på fönsterbrädan när diverse julsaker ska ta plats.

Blombord

Nu har alltså mina krukväxter fått en plats att stå på, och det bästa med det här blombordet är att det har hjul så jag kan rulla fram det till en plats där dagsljuset når och sedan rulla tillbaka det om det är i vägen! Älskar när skrotsaker får nya användningsområden!

2 Comments

 1. Annika 1 januari, 2021 at 11:29 f m

  Woooow så snygg🤩

  Reply
  1. Diagnos:Kreativ 2 januari, 2021 at 1:53 e m

   Tack! <3

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.