Inlägget innehåller reklam för min webbutik HojnaDesign.se

Nu när jag blivit kontorsråtta på heltid och jobbar i en lokal som vissa dagar är iskall har jag haft stor nytta av mina virkade handledsvärmare. Frusna fingrar på tangentbordet är ingen höjdare och handledsvärmarna hjälper faktiskt bättre än jag trott.

handledsvärmare

Jag virkade dessa i merinoullgarnet Mira från Järbo och de är riktigt mjuka och följsamma. Jag saknar dock den lite ulliga känslan i garnet. Funderar ändå på att virka ett gäng i det här garnet och lägga upp i webbutiken till hösten om det är någon som är intresserad av att köpa. Jag kallar modellen för Ester och i webbutiken finns ett gäng som är virkade i ekologisk ull.

Handledsvärmare

Jag har virkat en del handledsvärmare genom åren, gillar att ha något som sitter åt runt handleden och använder de även ofta istället för vantar utomhus.

Om du funderar på att virka egna handledsvärmare rekommenderar jag att du använder ett garn av ull. Ullen har förmågan att fortsätta värma även om den blir fuktig och nuförtiden finns det många ullgarn som inte sticks eller kliar likt en lusekofta från 80-talet. 🙂

*Det här inlägget innehåller reklam för min webbutik. Du kan läsa mer om reklam hos Diagnos:Kreativ här.

Spara

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.