Jag spenderade en helg i vackra Saxnäs tillsammans med en bunt kreativa människor. Människor jag aldrig träffat tidigare men ändå känner samhörighet med. Vi fick lyssna på Clara Lidström & Annakarin Nyberg när de berättade om sina erfarenheter och tvingade oss att sätta höga mål och drömma stort i en efterföljande workshop. Vi åt frukost till nyvakna fjälltoppar som strösslats med snö under natten och yogade till samma utsikt.

marsfjället

Fantastiska JohannaN berättade sin resa med sitt företag och fick oss att leta efter, och sätta ord på, kärnan i våra egna företag. Sedan åt vi middag tills vi nästan sprack.

Att lyssna på människor som brottas med samma tankar som en själv och byta erfarenheter. Sitta och nicka igenkännande och känna att man önskar att helgen varade för evigt. Och öppna en goodiebag på hotellrummet där på pricken allt i kassen passade som handen i handsken för mig. Som om någon precis visste att det är det här jag behöver just nu.

Jag har fått så sjukt mycket att fundera på. Vad vill jag göra? Vad vill jag förmedla och vill jag ens det här? Det kommer ett ta ett tag, men arbetet med att staka ut en riktning mot framtiden har börjat, och jag ska trevande forma vägen som jag vill fortsätta på.

Saxnäsgården

Tusen tack till Norrlands Designkreativ för den fina helgen ni roddat ihop, Tina & Björn på Nordli Design &  Ida med Nordic remake, ni gör ett fantastiskt jobb!

Spara

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.