I garaget har jag länge sneglat på en hängförvaring i zink som jag tidigare haft i växthuset… Skulle det inte gå att göra något roligare av den? För i växthuset får den inte längre plats. Så här ↓ såg den ut före.

förvaringsfat

Jag monterade bort kedjorna och sprayfärgen fick åka fram. Jag sprayade utsidan svart och insidan grå, mest för att jag var orolig att min sprayfärg inte skulle räcka, och ”köpförbudet” skulle ju kunna ställa till det om sprayfärgen plötsligt tog slut.

Efter ”olyckan” med sprayfärg på asfalten använder jag numer alltid en kartong att spraya i.

sprayfärg

Jag bestämde mig till slut för att försöka göra ett våningsfat av mina tre fat, eller krukor eller burkar eller var det då är. Frågan var bara vad jag skulle använda till att ”bygga upp det med”. Det hade ju varit jättesmidigt att kunna använda något liknande det man gör kakfat av. Men jag kunde inte hitta något lämpligt att använda i mina gömmor. Tills jag kom på att jag kunde använda glasflaskor att ställa mellan våningarna.

förvaringsfat

Sprayfärgen fick åka fram igen och jag sprayade glasflaskorna i samma färg som insidan innan jag limmade fast dem med ett tvåkomponentlim. Jag lät korkarna på glasflaskorna sitta kvar för att få en större kontaktyta att limma på.

förvaringsfat

Glasflaskorna mellan våningarna gör dock att själva förvaringsytan blir lite mindre, vilket är ett litet minus men annars blev det perfekt med höjden mellan våningarna tycker jag! Perfekt för diverse småförvaring, som tejp & lim bland annat.

förvaringsfat

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.