Vi är i full gång med att inreda det omtapetserade rummet till dottern. Jag passar på att piffa upp några gamla möbler som ska få ta plats i rummet. Först ut är sidobordet LACK från IKEA. Ett vanligt svart, tråkigt och något nött på ovansidan.

makeover lack

På med maskeringstape för att skapa några svarta linjer och sedan en omgång sprayfärg på. Dottern ville ha en ”marmorerad look” så därför sprayade jag inte riktigt heltäckande med sprayfärgen.

Sprayfärg DIY

Den mer petnoga pysslaren kanske hade maskerat hela sidorna, eller varit mer precis med sprayburken. Men ibland ska saker och ting gå fort och då tänker jag inte riktigt så långt! 😉

Lack DIY

Dottern blev nöjd med resultatet, och det är väl det allra viktigaste. Bordet har inte hittat sin plats riktigt ännu utan väntar på att alla möbler ska komma på plats. Kanske blir det ett sängbord eller så får det fortsätta att agera sidobord. Mitt projekt makeover LACK är i alla fall avslutat, ett enkelt och framförallt billigt återbruksprojekt som blev riktigt lyckat.

makeover lack

Ni ska få ta del av några fler återbruksprojekt till dotterns rum här framöver. Näst på tur är ett sminkbord och sen har jag även planer på att få till några vägghyllor, jag har bara inte bestämt mig för hur ännu.

Spara

Spara

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.