Som den samlare jag är så samlar jag även på kottar. Om jag ser en perfekt kotte när jag är i skogen så följer den alltid med hem. Och på det viset så har det blivit en hel del kottar i min samling.

Förutom att placera ut dem lite här och varsom inredningsdetaljer” så har jag några pysselidéer jag tänkt testa med kottar. Först ut är en mobil av kottar.

Mobil av kottar

Egentligen ville jag göra den av enbart rot och kottar men jag har inte lyckats ta mig för att testa skörda rötter ännu. Så det fick bli ett enklare alternativ. Bindtråd & ståltråd.

DIYblogg

Jag började med att forma ståltråd runt en rund burk. Sedan lindade jag bindtråden hårt runt om den runda ståltrådsformen.

I fyra lika långa trådar av bindtråden knöt jag sedan fast kottarna på lite olika höjd. Fyra fem kottar på varje tråd.

DIY mobil kottar

Knuten runt kotten satte jag i den lilla ”hängaren” som en del kottar har kvar medan andra har tappat den. De kottar som tappat sin hängare har jag sorterat bort.

Upphängningen av mobilen är fyra längder av bindtråden som jag försökt sätta med jämna mellanrum och knutit ihop till en knut längs upp

mobil av kottar

Jag älskar att plocka in naturen i inredningen, även om jag inte direkt inreder. Saker har en tendens att bara hamna på platser i mitt hem! Och den här den hamnade i köksfönstret den här gången.

Mobil kottar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.