Först måste jag bara säga att det är så himla inspirerande att vara med i den kreativa utmaningen Monthly Makers. Min hjärna har gått på högvarv de senaste veckorna när jag funderat på vad som skulle bli mitt bidrag till månadens tema TRÄ. Passande nog så gick vår hållare till hushållspappret sönder under veckan och jag såg min chans att få tillverka en ny.

Med tanke på avståndet vi har till närmsta byggvarubutik så blev det till att leta material som redan finns hemma. Och så var jag rätt så sugen på att pyssla lite med träknubbarna som fanns kvar från min ljuslyktetillverkning.

träpyssel

Jag limmade träknubbarna på ett runt papper med limpistol. Var lite rädd att det skulle bli för svagt men det visade sig bli alldeles perfekt.

hållare hushållspapper

Limmade några träknubbar på undersidan som fötter också. Borrade hål i mitten och limmade fast en blompinne. Det skulle kanske vara att föredra någon bredare sorts pinne (typ rundstav?) men då skulle jag bli tvungen att konstruera om hållaren helt och hållet.  En träkula som knopp och tadaa:

DIY hållare hushållspapper

Spara

5 Comments

 1. Mikaela 22 februari, 2016 at 2:24 e m

  Så himla fin lösning med träknubbarna! Snyggt gjort!

  Reply
  1. Sandra 24 februari, 2016 at 8:57 f m

   Tack!

   Reply
 2. Silje 22 februari, 2016 at 7:32 e m

  Et utrolig fint sluttresultat, og så himla smart! 😀

  Reply
  1. Sandra 24 februari, 2016 at 8:57 f m

   Tack Silje!

   Reply
 3. Alicia 29 februari, 2016 at 11:40 f m

  Ååh, jag kan riktigt känna doften av enträet! Så ljuvligt! Vackert med de pyttesmå träbitarna som tillsammans formar en stadig grund – både estetiskt och symboliskt.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.