Ett hörnskåp jag ärvt från farmor har stått i garaget i en evighet. När sambon hotade med att det åker till soptippen om jag inte gör något åt det så blev det plötsligt lite bråttom att fixa färdigt skåpet och ge det plats inomhus.

Jag är ju inte så vågad av mig och tänkte först måla skåpet med ett lager vit, matt, färg. Men så vet jag inte riktigt vad som tog åt mig för helt plötsligt står jag i färgaffären och ber dem blanda mig en färg jag aldrig trodde jag skulle måla ett skåp med. Så här såg skåpet ut före ↓. (Jag har försökt redigera bort det stökiga garaget i bakgrunden men misslyckats, blunda för den kassa bildredigeringen och det stökiga garaget!)

hörskåp

Lat som jag är så målade jag så klart bara de synliga delarna av skåpet.

måla hörnskåp

Egentligen var det tänkt att skåpet ska ta plats i vardagsrummet, men jag är i planeringsstadiet för att göra om det rummet så tills dess att jag är färdig med det så fick hörskåpet ta plats i köket. Man kanske vänjer sig?

turkos

Och där står det nu och skriker med sin turkosa färg. Jag är faktiskt glad över att jag vågade ta ut svängarna i färgen, för visst blev det bra! Att det sen inte passar helt perfekt i mitt kök är ju en annan sak.

hörskåp turkos

Det bästa med det här hörnskåpet, förutom färgen, är att det går att gömma massor av saker innanför luckorna!

Spara

Spara

2 Comments

    1. Diagnos:Kreativ 23 september, 2017 at 7:31 f m

      Tack! Vad roligt att du gillar det! 🙂 <3

      Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.