Jag bläddrar lite i mitt (inte allt för stora) arkiv och upptäcker till min förvåning att nästan allt jag stickat och virkat den senaste tiden har vinrött garn i sig. Vinröd eller lila. Jag som inte ens trodde att jag gillade vinrött?

Jag brukar dras mot de mer naturfärgade garnerna, grått och vitt i olika nyanser. Ibland vill jag lägga till lite färg för att få det hela att se lite livligare ut och här blir det ganska uppenbart vilken färg jag tydligen dras emot. Det blir inte heller bättre när jag gräver i mitt garnlager, där finns nämligen ännu mer garn av just färgerna vinröd och lila!

Så för att utmana mig själv lite så ska jag försöka sikta in mig på andra färger framöver. Det finns en risk att ett par pågående projekt som jag tänkte visa under den här veckan kan innehålla färgen lila men vi bortser från det och tänker framåt.

Dras du mot någon färg? I så fall vilken?

Spara

Spara

2 Comments

 1. Anki 23 januari, 2017 at 8:39 e m

  Jag brukar dras mot blå. Men när jag håller på och virkar blir det en hel del olika färger, men får jag välja så väljer jag helst blå eller vit 🙂 Men brukar också försöka utmana mig och virka i lite andra färger bara för att!

  Reply
  1. Diagnos:Kreativ 24 januari, 2017 at 8:50 f m

   Ja, att utmana sig själv att välja andra färger är ingen dum idé alls tror jag. Tänker att det kan vara en kick för inspirationen också! 🙂

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.