Tidigare under veckan så pysslade jag lite med att fixa texter till bloggen i menyn där uppe ↑. Bland annat så har jag uppdaterat texten om mig och tänkte att det kanske vore på sin plats att presentera mig lite närmare med sådant som inte fick plats i presentationen.

Vi kör en liten lista med fokus på kreativitet.

kreativ lista

Med fokus på tre…

Tre material jag gillar att använda: Garn, trä och läder.

Tre material jag aldrig testat: Betong, gips (om man inte räknar de där gipsfigurerna man fick gjuta i småskolan för hundra år sedan) och tenn(tråd).

Tre saker jag vill testa: Gjuta i betong – åtminstone bara för att ha provat, decoupage – finns att bocka av på min ”att göra lista” och fläta med näver.

Tre saker jag vill bli bättre på: Sy, sticka och tälja med kniv. Jobbar på att bli bättre på de två första, den tredje är än så länge bara en dröm.

Tre saker jag skulle vilja göra oftare: Rita/måla, sy, använda naturmaterial. 

läder

Med fokus på framtiden

Ett kommande projekt jag ser framemot: Förvandla tre slitna gamla stolar som jag gömt i växthuset.

Något jag ska bil bättre på: Att hålla ordning bland mina pysselmaterial.

Något jag ska undvika: Använda mig av material av dålig kvalitet (fy vad det är tråkigt när saker inte blir som man tänkt sig pga att materialet inte håller vad det lovar!)

Med fokus på det som blivit gjort

Ett projekt jag är nöjd med: Den här ↓ virkade sjalen som jag inte bloggat om men virkat för ett par år sedan.

virkad sjal

Ett projekt jag är mindre nöjd med: Har inget att visa upp (pga att de aldrig blivit fotade) men det finns ju en hel del idéer som inte blev som man tänkt sig och man får sura över allt tid man lagt ned i onödan. Exempelvis fick jag för mig att göra ett draperi av små, flerfärgade, djurpärlor en gång. Efter att ha lagt ned sjukt många timmar insåg jag att draperiet blev alldeles för plottrigt med missmatchande färger… det åkte rakt i sopkorgen!

Jag slutar här, det kanske kommer fler listor i framtiden! Sno gärna listan och gör den du med. Antingen som kommentar här i inlägget eller på din egen blogg, berätta gärna om du gör listan så jag får ta del av den. Mvh hon som är nyfiken på vad ni som läser gillar och inte gillar.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.